2016. június 21., kedd

2016! Ez már biztosan az én évem!

Alig tartunk még csak a felénél, de már biztosan mondhatom azt, hogy talán ez az Én évem!


Sokat küzdöttem az elmúlt évek során, hogy minnél sikeresebb legyek a szépségversenyek világában! Rengeteg versenyen vettem részt Magyarországon és magaménak tudhatok számos jó eredményt! Mégis nekem a világverseny volt az a cél, ahová mindig is elakartam jutni! Ez meg is történt 2016-ban!

Hogy honnan indultam és hova jutottam jelenleg, elmesélem nektek!
Nagyon szerettem volna már kiskoromban szépségversenyen indulni és modelkedni! Emlékszem az első élményemre... Egy nyári táborban voltam 8 évesen, amikor is jelentkeztem az ott megrendezett szépségversenyre és meg is nyertem! Rettentően örültem a kis virágkitűzőnek és a papírkoronának, amit nyereményként kaptam! Soha sem felejtem el!

Ezután teljesen magával "ragadott" ez a világ!
Nem sokkal ezután Anyukám a városba menet észrevett egy felhívást, hogy gyerekszépségversenyt rendeznek! Ezt már csak felnőtt fejjel tudtam meg, miért is nem jutottam el erre a szépségversenyre! Sajnos Anyukámnak akkor 500 Ft-ja sem volt, hogy beneveshessen! De semmi se véletlen... Én mindig ezt mondom!


Ahogy cseperedtem, egyre jobban megfogalmazódott bennem az, hogy én ezzel akarok foglalkozni!
10 évesen jött is a lehetőség, felfigyelt rám egy modellügynökség! Kis göndör fürtjeimmel, gombóccal a hasamban mentem be a castingra! Nagyon szerettek volna engem, de akkor jött a szembesülés... ismét fizetni kellene azért, hogy valahogy érvényesülhessek!
Ha anyukám a feje tetejére állt volna, akkor se tudtam volna előteremteni ezt a pénzt! Tehát ez az ,"előrelépési" lehetőség is meghiúsult! De én elfogadtam ezt a tényt, hiszen ebben nőttem fel! Mindig megkaptam mindent, de néha várnom kellett rá! Ez most is így történt!

Pár év telt el ezután, miután újra jött egy lehetőség! 18 évesen az első "normális" szépségversenyemen vettem részt, ahol rögtön második helyet szereztem meg! Ott már eldöntöttem, addig küzdök, amíg enyém nem lesz a korona!
Innentől kezdve a tanulás mellett az életemben minden erről szólt! 19 évesen következett az első modelversenyem, ahol rögtön a TOP 10 legjobb modeljei között találtam magam! Majd az egyetemen, az egyetem márkájának az arca lettem és számos plakáton szerepeltem!


Ezután 21 évesen jelentkeztem a Miss Alpok Adria és Győr-Moson-Sopron Megye Szépére, ahol először került "igazi" korona a fejemre és nem papír!

Tehát az egyik álmom akkor már megvalósult! De nekem ennél több kellett!

22 évesen felköltöztem Győrből Pestre, hiszen hatalmas lehetőség állt előttem! Bekerültem a Miss International Hungary döntős lányai közé! Több héten keresztül készültünk a döntőre! Számomra ez a verseny volt az, ahol a legtöbbet tanultam önmagamról! És meg is lett az eredménye, második helyezéssel zártam!

Ezután a verseny után jött az igazi áttörés számomra!

Részt vehettem egy reality show-ban, ahol szintén második helyezést értem el, majd haza érkezésem után megnyertem a Miss Winterface Hungary-t!

Ismét korona került a fejemre!

Itt volt az a pillanat, amikor tudatosult bennem,hogy meg kell próbálom feljebbjutni és a legnagyobb álmomat elérnem, egy világversenyen részt venni! És sikerült, mégpedig elég nagy eredménnyel!


Nem csak egyen, hanem rögtön kettőn is lehetőséget kaptam!
Tehát magamnak tudhatom a Miss Europe World 2016 negyedik helyét, World Next Topmodel 2016 harmadik helyét és Miss Estetik International 2016 címet, ami szintén koronával járt!

Nagyon örülök az eredményeimnek, de elégedett nem vagyok! Hiszen egy világverseny első helye hiányzik a karrierem csúcsára!
Hogy bekövetkezik-e ez a lehetőség?! Én hiszem, mert eddig is hittem az álmaimban, amik közül számos, valósággá vált!

Hogy miben változott az életem, erről beszámolok a következő blogomban!